Savencia Fromage & Dairy chrlí na trh jednu novinku za druhou
Společnost Savencia Fromage & Dairy, přední světový výrobce značkových sýrů, si na léto pro české a slovenské zákazníky přichystala celou řadu novinek. Například v dílně Pribináčka vznikla Tyčinka s Tvarrrohem obsahující 51 % tvarohu a méně cukru. Fanoušky grilování potěší Sedlčanský Hermelín do burgeru. Novinkami mezi Liptovskými sýry je sýrový steak v neuzené variantě a nová řada produktů bez laktózy.
Zákazníci, kteří vyhledávají odlehčenou stravu, ocení novinky z Liptova. V bezlaktózové variantě firma představila Brynzu i Goudu. Oblíbenou Brynzu přináší také ve větším balení 250 g. Nezaměnitelný design střívka odkazuje na tradici, kterou má výroba brynzy v Liptovském Mikuláši.
Tyčinka s Tvarrrohem dělá radost milovníkům mléčných produktů už od začátku března. Ostatní zmíněné produktové novinky budou dostupné v průběhu jara ve většině maloobchodních řetězců.
„S příchodem jara jsme chtěli přinést něco nového. Sledujeme při tom zejména moderní trendy ve stravování,“ říká Aleš Malenka, CEO Savencia F&D.
Rozhovor s Alešem Malenkou jsme pro vás připravili v dubnovém vydání.