zpět na novinky

STILL představuje trojici obratných vozíků

STILL představuje trojici obratných vozíků

Specialista na intralogistiku společnost STILL rozšiřuje své portfolio vozíků řady Classic line. Jde o nejnovější elektrické vysokozdvižné vozíky RCE 15-20, které s nosností 1,5 až 2 tuny nadchnou malými rozměry, výbornou stabilitou a vysokou obratností.

Ideální jsou pro firmy s méně náročným provozem a příležitostnými přepravními úkoly a stohováním uvnitř i venku. Trojice tří a čtyřkolových vysokozdvižných vozíků s robustní konstrukcí jsou nenáročné na údržbu, mají intuitivní ovládání a disponují vysokým bezpečnostním a servisním standardem. 

Firmy je ocení zejména tam, kde je stísněný prostor a omezená pracovní plocha. Jde tak o ideální stroj pro použití v hobbymarketech nebo dílnách, řemeslných či zemědělských provozech.

K manévrování jim stačí překvapivě malý prostor a s šířkou pouhých 112 cm projedou i úzkými dveřmi a vraty. Vozíky jsou vybaveny výkonnými lithium-iontovými bateriemi, které je možné pohodlně nabíjet i průběžně přes boční a rychle přístupný konektor. Pohon vozíku STILL RCE 15-20 probíhá přes přední kola pomocí jediného bezúdržbového, zapouzdřeného třífázového motoru. Zapouzdřený hnací motor 80 V AC se stupněm krytí IP 54 tak umožňuje spolehlivé fungování i v prašném nebo vlhkém pracovním prostředí. Aby byl vozík skutečně odolný ve venkovním prostředí, je na exponované části, např. kryt baterie/dvířka baterie, použita ocel místo plastu. 

Publikováno: 21. 10. 2024