zpět na novinky

MiR Fleet Enterprise nabízí vylepšenou kybernetickou bezpečnost, flexibilní konfiguraci a efektivní škálovatelnost

MiR Fleet Enterprise nabízí vylepšenou kybernetickou bezpečnost, flexibilní konfiguraci a efektivní škálovatelnost

Společnost Mobile Industrial Robots (MiR) působící v oblasti autonomních mobilních robotů (AMR) uvádí MiR Fleet Enterprise. Nový software je navržen tak, aby optimalizoval celkové pracovní postupy při manipulaci s materiálem a zvýšil produktivitu.

Nová verze softwaru zvyšuje úroveň škálovatelnosti a kybernetické bezpečnosti pro správu robotických flotil autonomních mobilních robotů. Modularita funkcí umožňuje, aby se vyvíjely podle potřeb zákazníků a technologických vylepšení.

Sofistikované funkce, jako je řízení provozu a efektivnější procesy nasazení, řeší komplexní potřeby zákazníků na podnikové úrovni, včetně komplexních end-to-end řešení. Podle výzkumné společnosti Interact Analysis rychle roste poptávka po škálovatelných softwarových řešeních a očekává se, že velikost trhu s autonomními mobilními roboty dosáhne do roku 2027 celosvětově více než 2,7 milionu jednotek. MiR Fleet Enterprise splňuje tento požadavek pomocí inovativní platformy pro správu, která se snadno integruje do stávajících IT infrastruktur.

S rostoucím propojením systémů AMR a IT prostředí je zajištění robustních bezpečnostních opatření důležitější než kdy jindy. A právě vylepšená verze softwaru odráží zaměření na kybernetickou bezpečnost a zahrnuje nejmodernější bezpečnostní funkce pro ochranu před kybernetickými hrozbami a zajištění souladu s průmyslovými standardy.

MiR Fleet Enterprise znamená posun od tradičních proprietárních systémů správy flotil. Software byl vytvořen pro provoz na serverech Windows a podporuje různé virtualizační strategie a je kompatibilní s moderními IT infrastrukturami a cloudovými prostředími, což usnadňuje jeho nasazení a integraci. Mezi klíčové vlastnosti patří: Vylepšená kybernetická bezpečnost, Flexibilní konfigurace a Efektivní škálovatelnost.

 Publikováno: 18. 10. 2024