zpět na novinky

LiftRunner se rozšířil o tři novinky

LiftRunner se rozšířil o tři novinky

Pro mnoho firem je logistika bez vysokozdvižných vozíků, zajišťovaná inteligentními tažnými soupravami, optimálním řešením. A to zvláště v případě, kdy je třeba zásobovat výrobní linky potřebnými díly v režimu just in sequence. Výhody jsou efektivita, minimalizace zásob, snížení chybovosti, nižší personální náročnost, výrazné zklidnění dopravy a efektivní snížení nákladů.

Například patentovaný systém LiftRunner STILL zákazníkům nabízí široké portfolio manuálně ovládaných i automatizovaných tahačů, několika druhů rámů a přepravních vozíků. Různé součásti tažné soupravy lze kombinovat podle potřeby a jsou tedy vhodné pro různé způsoby použití. Systém již léta zajišťuje štíhlé, bezpečné a synchronizované zásobování výroby.

Nyní expert na chytrá intralogistická řešení společnost STILL rozšiřuje své portfolio rámů tažných souprav LiftRunner hned o tři novinky. Ty mají za cíl pomoci zákazníkům dosáhnout ještě vyšší efektivity a flexibility, připravit na míru střižená řešení a současně vytvořit ty nejlepší předpoklady pro automatizované procesy.

Varianta s rámem BX je určena pro ekonomické zásobování výrobních linek, zatímco typy PE a PH jsou zaměřeny na automatizaci takzvané „poslední míle.“ Robustní rám PH je přitom vhodný i pro náročná venkovní nasazení.

Publikováno: 26. 9. 2024