zpět na novinky

I adventní kalendáře pro psy a kočky mohou být atraktivní

I adventní kalendáře pro psy a kočky mohou být atraktivní

Společnost THIMM se každoročně připravuje na vánoční sezónu, přičemž využívá svou kreativitu a technologickou vyspělost k výrobě dárkových balení, která zaujmou nejen svým designem, ale i funkčností a kvalitou. Díky digitálním technologiím – laserovému výseku a digitálnímu tisku – dokáže dosáhnout vysoké úrovně personalizace a detailů, což je ideální pro splnění specifických přání zákazníků v rámci vánočních projektů. Laserový výsek umožňuje precizní řezání materiálů s vysokou přesností, což otevírá nové možnosti v designu a konstrukci obalů. Digitální tisk zase umožňuje snadnou výrobu limitovaných edic nebo speciálních vánočních balení s živými barvami a ostrými detaily, což zajišťuje, že každý obal je vizuálně atraktivní. Tato schopnost umožňuje společnosti vytvářet unikátní obaly, které nejen splňují, ale často i překonávají očekávání zákazníků.

Jedním z nejnovějších projektů Thimmu je adventní kalendář vytvořený pro společnost Akinu CZ. Obal je ručně skládaný a nevyžaduje žádné lepení. Zákazník může spodní část od horní jednoduše oddělit díky praktické perforaci. Horní část funguje jako adventní kalendář a obsahuje čtyři pamlsky, které zpříjemní čekání na Vánoce. Ve spodní části obalu je pečlivě zabalen vánoční dárek pro domácího mazlíčka. Zákazník dárek může rovnou vložit pod vánoční stromeček a nemusí ho již balit.

Díky využití digitálního tisku ve společnosti THIMM vyrobili dvě verze tohoto obalu –  pro kočky a pro psy.  Tato technologie zajišťuje, že jsou obaly nejen kvalitní, ale také vizuálně přitažlivé s živými barvami, které okamžitě upoutají pozornost.

Adventní kalendář se tak stává nejen praktickým produktem, ale i elegantním doplňkem, který zkrášlí domov během vánočního období.