zpět na novinky

Norimberk opět přivítá evropskou obalovou elitu

Norimberk opět přivítá evropskou obalovou elitu

Ve dnech 24. až 26. září 2024 se evropský obalový průmysl opět setká v Norimberku na Fachpacku. Na odborném veletrhu obalů, technologií a procesů bude více než 1 400 vystavovatelů prezentovat nejen obalové materiály a prostředky, ale také pomocné obalové prostředky, balicí stroje nebo obalovou techniku. K vidění budou i související důležité procesy od automatizace, etiketovací a značicí techniky, tisku a zušlechťování obalů, až po interní logistiku. Českou republiku bude reprezentovat kolem 40 firem.

 Hlavním tématem letošního ročníku veletrhu je „Transition In Packaging“, tedy přeměna obalového odvětví, což vystihuje změny, k nimž v současné době v oboru dochází. Téma bude k vidění v jedenácti veletržních halách, odrážet se bude i v bohatém doprovodném programu. Návštěvníci z oblasti spotřebního a průmyslového zboží se mohou těšit na nespočet prezentací na fórech PACKBOX, INNOVATIONBOX a SOLPACK 5.0, stejně jako na zajímavé speciální přehlídky a slavnostní předávání cen.

„Po roce přestávky se nyní s veletrhem FACHPACK 2024 dostáváme do cílové rovinky. Přípravy jsou v plném proudu a vše se dává dohromady. V Norimberku se brzy uskuteční sraz obalové branže, který bude skutečným highlightem v kalendářích našich zákazníků. Na září srdečně zvu všechny obalové odborníky do našeho veletržního centra: Tvoříme budoucnost – buďte u toho!,“ říká Heike Slotta, executive director exhibitions ze společnosti NürnbergMesse.

České zástupce budou reprezentovat například společnosti KLAUS Timber, Krpa Paper, Martin Peroutka, Papírna Aloisov, PEBAL, SPUR, TART, VELTEKO, Viking Masek nebo YATE.

Permanentní vstupenku mohou získat čtenáři magazínu Packaging Herald zdarma registrací e-kódu FP24CZ na https://www.messe-ticket.de/Nuernberg/FP24/Register?culture=en  

Publikováno: 14. 9. 2024