zpět na novinky

Seminář (nejen) pro odborníky ADR, aneb co nás čeká a (ne)mine od roku 2025

Seminář (nejen) pro odborníky ADR, aneb co nás čeká a (ne)mine od roku 2025

Se začátkem nového roku se blíží novelizovaná znění předpisů týkajících se přeprav nebezpečných věcí, společnosti CIMTO a Dangerous Goods Safety Advisory vás tímto srdečně zvou na seminář věnovaný změnám určený zejména pro odborníky ADR.

Akce s názvem Seminář pro odborníky ADR a spol., aneb co nás čeká a (ne)mine od roku 2025 proběhne ve čtvrtek 17. 10. 2024 v Rosmarin Business Center v Praze.

Jedním z nosných témat budou změny v ADR 2025. Dále změny v oblasti CLP a v neposlední řadě také v kontrolní činnosti.

Ať už jste bezpečnostním poradcem ADR ve společnosti, která figuruje na trhu jako odesílatel, dopravce nebo příjemce, nebo jste subjektem zainteresovaným na přepravě nebezpečných věcí, poskytne vám seminář důležité informace, stejně tak, jako prostor pro osobní setkání s předními odborníky v oblasti přepravy nebezpečných věcí. Součástí akce bude také představení novinek a pozvání na nadcházející semináře a workshopy se zajímavými tématy z oblasti nebezpečných věcí.

Svou účast na akci v roli přednášejících potvrdili přední odborníci z branže. Těšit se tedy můžete na zástupce z řad Ministerstva dopravy, kontrolních orgánů, aktivní bezpečnostní poradce ale také na řečníky, kteří se ve své praxi potýkají s reálnou aplikací požadavků (nejen) ADR.

„Doba covidová“ výrazně podpořila online pořádání vzdělávacích akcí. My se ale domníváme, že právě u takto laděných seminářů může být osobní setkání velice přínosné, a proto jsme rádi, že seminář pro odborníky ADR proběhne prezenčně.

Více informací o semináři i registraci ZDE.

Mediálním partnerem je magazín Packaging Herald.

Publikováno: 10. 9. 2024