zpět na novinky

RAJA představuje novinku: Samohybný robot na ovinování strečovou fólií

RAJA představuje novinku: Samohybný robot na ovinování strečovou fólií

Společnost RAJA uvádí na trh nový samohybný robot na ovinování palet strečovou fólií. Tento moderní a inovativní pomocník přináší řadu výhod pro efektivní a spolehlivé balení palet všech velikostí a tvarů.

Motorový a snadno pohyblivý

Robot je vybaven motorem, který mu umožňuje snadný a samostatný pohyb kolem palety. Tento automatizovaný systém zajišťuje, že balení je rychlé a konzistentní bez potřeby manuálního zásahu. To přináší nejen úsporu času, ale i snížení rizika chyb při balení.

Univerzální řešení pro všechny typy palet

Jednou z největších výhod tohoto robota je jeho univerzálnost. Je schopen balit palety od rozměrů 400 x 400 mm a váhy 50 kg bez jakýchkoli omezení v maximální velikosti nebo hmotnosti. To jej činí ideálním pro balení nestabilních, lehkých nebo nepravidelně tvarovaných palet, které by bylo obtížné nebo nemožné otáčet na běžných ovinovacích strojích.

Odolná konstrukce a snadné ovládání

Robot je vybaven profilovaným ocelovým sloupem s antikorozním nátěrem, což zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost i v náročných podmínkách. Ovládání robota je intuitivní a uživatelsky přívětivé díky digitálnímu panelu, na kterém lze naprogramovat až 6 různých cyklů balení podle specifických potřeb.

  

Spolehlivost a evropská kvalita

Samohybný robot je vyroben ze 100 % v Evropě se zárukou vysoké kvality a spolehlivosti. Zároveň je dodáván s nabíjecí baterií s dlouhou životností a vysokým výkonem.

Dvě verze pro různé potřeby

V nabídce jsou dva modely tohoto robota, každý přizpůsobený různým požadavkům. První model je programovatelný s mechanickou brzdou a zahrnuje programovatelné funkce pro úpravu rychlosti otáčení, zrychlení při ovinování a umístění fólie. Druhý model je vybaven motorovým předpínáním, které umožňuje maximální úsporu strečové fólie při balení. Tento model navíc nabízí volitelné funkce, jako je vytváření speciálních cyklů na vyžádání nebo tisk štítků s výpočtem objemu.

Praktické rozměry a snadná instalace

Robot má rozměry 1800 x 680 x 2315 mm a pracovní prostor potřebný pro otáčení kolem palety je 1100 mm. Napájení zajišťují dvě baterie AGV 12 V – 90/105 Ah zapojené do série. Pro snadnou obsluhu je robot vybaven jednoduchým ovládacím panelem, který lze rozšířit o Wi-Fi modem pro vzdálenou konfiguraci.

Máte zájem o osobní předvedení stroje? Kontaktujte obchodní zástupce RAJA na tel. 800 500 520 nebo emailem info@rajapack.cz.

www.rajapack.cz