zpět na novinky

Nová šestičlenná řada omáček a dressingů Spak

Nová šestičlenná řada omáček a dressingů Spak

Novou řadu omáček Spak tvoří šest příchutí, které budou pro letošní grilovací sezónu nepostradatelným doplňkem. Na pulty obchodů byly uvedeny během dubna 2024.

Protože nová řada omáček v praktických plastových obalech stojí na víčku, je aplikace při dochucování snazší než doposud. Navíc se nemusíte obávat při přepravě a manipulaci během venkovních barbecue.

Barbecue a Burger omáčky navodí atmosféru amerického grilování. Česneková a Hot dog belgická omáčka jsou zase sázkou na jistotu při podávání nejrůznějších grilovaných a pečených mas. K přípravě tropických a asijských pokrmů na přímém ohni pak skvěle poslouží novinka v podobě příchutí mango a sweet chilli.

Vylepšených receptur se dočkaly ale i populární dressingy ve skleněných obalech. Konkrétně se jedná o jejich bylinkovou a středomořskou variantu a v neposlední řadě také příchuť tisíc ostrovů.

„Při výběru omáček a dressingů je třeba věnovat pozornost složení a kvalitě použitých ingrediencí. Součástí několika našich produktů jsou například rajčata zrající na přímém slunci. Pečlivým výběrem prochází ale také česnek nebo prémiový bílý jogurt, který získáváme od našich dodavatelů v České republice. Kvalitním surovinám dáváme přednost proto, abychom dosáhli maximálního chuťového zážitku,“ uvádí Michal Neškera, obchodní ředitel společnosti Spak.